Zeist in dialoog
lancering site

Website online

Vandaag is de nieuwe website van Zeist in Dialoog online gegaan! Deze is gemaakt door Stichting Project Icarus: Een educatieve dagbesteding voor jongeren met een beperking in de ICT. We hebben met veel plezier eraan gewerkt en het resultaat mag er zijn! Wilt u ook zo’n mooie website? Bezoek de website project-icarus.nl en bekijk de mogelijkheden.

Lees verder »
boek-dialoog-in-kleur

Boek Dialoog in Kleur

Naar aanleiding van de succesvolle Dialoog in Kleur is, met steun van DELA Goededoelenfonds en de Gemeente Zeist, een film gemaakt en een boek uitgegeven met een selectie van een aantal schilderijen. De bijbehorende tekst is geschreven door Maria Nooren en Inica Loe. Dit boek is voor € 15,00 (excl. verzendkosten) bij ons te bestellen. Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken op de contactpagina. Bekijk voor een impressie van een Dialoog in Kleur ons filmpje.  

Lees verder »
bijeenkomst3

Aankondiging Week van de Dialoog 2019

De Week van de Dialoog zal dit jaar plaatsvinden van 1 t/m 10 november 2019. Op dit moment is nog geen thema vastgesteld. Ook zijn nog geen locaties van dialoogtafels bekend. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij dit op de site vermelden.

Lees verder »